Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabás-varrás tanfolyamok képes leírás - Szabás, varrás.tlap.hu
részletek »

Szabás-varrás tanfolyamok - Szabás, varrás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabas-varras.tlap.hu » Szabás-varrás tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 12 db
4 órás tanfolyam

4 órás tanfolyam

"...Modern varrógépek segítségével kis gyakorlás után 2 óra alatt varrhatsz magadnak szoknyát 1000 Ft anyagárért. Egyedi ruhákat is kreálhatsz, ha az alapvető anyag, szabási és technikai ismeretek rendelkezésedre állnak... Kezdő háziasszonyoknak, kismamáknak, varrni kívánó hölgyeknek, uraknak ajánljuk, hogy az alapokat gyorsan elsajátítsák... Az élményprogramon csak a megrendelő és a varrást oktató vesz részt..."

Hobbi szabás-varrás tanfolyam

Hobbi szabás-varrás tanfolyam

"...Miért pont tőlem tanulj? Mert ruhaipari mérnökként, tanárként biztos tudást adok a kezedbe.. Mert tizenkét éves korom óta "gyakorlom" a szakmát ... Mert főiskolásként ruhatervező versenyt is nyertem (Imperial Divatfakultáció, II.hely)... Mert több tánccsoport fellépőruhájának kialakításában is részt vettem (jazz-balett, amazontánc...) ...nem beszélve a rengeteg ruháról, amiket az évek során elkészítettem... és mert az oktatás a szívem csücske!..."

Hobbi varrótanfolyamok Budapesten a belvárosban

Hobbi varrótanfolyamok Budapesten a belvárosban

Hobbi varrótanfolyamok Budapesten a belvárosban egy hangulatos kis műhelyben. Kiscsoportos oktatás, alap, kezdő, haladó, szabásminta szerkesztő és varróklub. Kedvező árak, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Kismamáknak és együtt jelentkező barátnőknek 10% kedvezmény. Ingyenesen letölthető varrási kisokos, edényfül fogó és edényfogó kesztyű varrási útmutató.

Ingyen online varrótanfolyam

Ingyen online varrótanfolyam

Sorozatunk segítségével megtanulhatod az alapokat, és önállóan indulhatsz el a varrás világában! Tanácsot ad az elinduláshoz ha már van saját varrógéped, vagy hamarosan lesz, ám ha egyszerűen csak érdekel, hogy mi vár Rád, ha majd egyszer Te is boldog varrógép tulajdonos leszel, akkor is segít a varrás első lépéseiben! Képek, részletes leírások, igazi gyakorlati feladatok!

Ingyen varrótanfolyam Óbudán

Ingyen varrótanfolyam Óbudán

Érdekel a varrás, de eddig nem szántad rá magad, hogy elmenj egy tanfolyamra? A szekrényben porosodik a varrógép, és nem tudod használni? Jó lenne a gyermekednek varrni ruhákat, játékokat, takarót stb, de kevés a tudásod hozzá? A foglalkozáson megtanulhatod hogyan kell a varrógépet helyesen befűzni, és használni, majd elkészíthetsz egy tűpárnát. Az oktató ezen kívül az anyagismeretről beszél, és bevezet a textilek titokzatos világába.

OKJ-s tanfolyam

OKJ-s tanfolyam

"Tanfolyamunkon megtanulhatja, hogyan kell ruhákat, szoknyákat, nadrágokat, alkalmi és gyermekruházatot készíteni a tervezéstől a megvalósításig. A kurzus figyelmet fordít a divat történeti hátterére és fejlődésére, így Ön meg fogja ismerni a fontosabb irányzatokat, amelyek segítségére lesznek egyéni stílusa kialakításában. A szabás-varrás nemcsak egy kreatív hobbi, de jövedelmező foglalkozás is lehet..."

Online  szabás-varrás tanfolyamok

Online szabás-varrás tanfolyamok

Egyedi ruhatár, trendi megjelenés, stílusos öltözködés és egy életre szóló tudás egyben. Online szabás-varrás tanfolyamok Évi varrodájában. A Hallgatók többféle tanfolyamok közül választhatnak, tudásuknak, időbeosztásuknak és ambíciójuknak köszönhetően. Az alapfokú tanfolyamon körméretekkel dolgozunk. Itt nem csak a szerkesztést, szabást és varrást tanítjuk meg, hanem az apró fortélyokat is. A Haladó tanfolyamon testmagasságból számoljuk ki a méreteket, ez lehetővé teszi, hogy alakkövető ruhákat varrjunk meg, továbbá, hogy elrejtsük a testi hibákat és kiemeljük az előnyös részeket. Ezen a tanfolyamon nem csak az alapminta, hanem a variánsok elkészítését is megmutatjuk.

Szabás-varrás alapfokon és haladóknak

Szabás-varrás alapfokon és haladóknak

"...A tanfolyam segítséget nyújt azoknak, akik saját kezűleg szeretnének elkészíteni néhány egyszerűbb ruhadarabot maguknak, vagy csemetéjüknek, esetleg otthonukat szeretnék felöltöztetni saját készítésű lakáskiegészítőkkel. A kezdő lépésektől (varrógéphasználat, szabás, szabásminta-készítés a Burdából, mire kell figyelni az anyagvásárlásnál) a haladóknak is fejtörést okozó kérdésekig (szabásminta alakítások, bonyolultabb záródások, gallérok és zsebek kidolgozása, haute-cuture megoldások) mindenkinek személyre szabottan adunk válaszokat. A műhelyben biztosítunk varrógépeket, szabásminta-készítéshez szükséges eszközöket, a haute-cuture foglalkozásokhoz méretre állítható próbababát, azonban a megvarrni kívánt és gyakorlásra szánt textileket mindenki saját tetszése szerint hozza magával. Minden foglalkozás anyagához jegyzeteket adunk, hogy a tudás ne vesszen el később se, valamint a város legjobb textiles beszerzőhelyeinek listáját is közkézre bocsátjuk!"

Szoknya szabásminta készítő tanfolyam

Szoknya szabásminta készítő tanfolyam

A Varróház hobbivarrónőknek számára készült. Rengeteg ingyen letölthető szabásminta, varrási útmutató, ötlet található a weboldalon. Hobbivarrónők számára tartunk szabás-varrás tanfolyamokat Budapesten két helyszínen és Debrecenben. Az online tanfolyam teljesen ingyenes, minden kezdőnek ajánlom figyelmébe!

Hirdetés
Varrótanfolyam kezdőknek és haladóknak

Varrótanfolyam kezdőknek és haladóknak

"...Rendszeresen indítunk kezdők és haladók számára varrótanfolyamokat a fővárosban, és 2009-ben már Debrecenben is. A tanfolyamokon kifejezetten hobbivarrónők számára kifejlesztett, modern tananyagot használunk. Az önálló munkavégzéshez szükséges tudást adjuk át, amelyhez a tapasztalataink szerint minimum 45 órára van szükség. A kezdő tanfolyamon a gép befűzésétől, és az egyenes varrás elsajátításától kezdve mindenki eljut odáig, hogy elkészítse saját méretű ruhadarabjait. Először inproduktív darabokon (pl.: játék szoknya) tanulnak szűkítőket, kétféle cipzárt, övet, hasítékokat, zsebeket stb. készíteni, majd a szabás alapjait sajátítják el. Ezután mindenki elkészít saját méretére egy szoknyát és egy nadrágot..."

Varrótanfolyam most ingyen!

Varrótanfolyam most ingyen!

Ha most kezded a varrást, akkor az online, ingyen varrótanfolyam Neked való. A varrótanfolyamból az alapokat sajátíthatod el. Az ingyen varrótanfolyam 4 videóból áll. Te is unod a kommersz ruhákat? Egyedi, hozzád illő ruhákat szeretnél? Kattints a megadott linkre! Varrótanfolyam, varrótanfolyam, varrótanfolyam

Varrótanfolyamok a Déli pályaudvarnál

Varrótanfolyamok a Déli pályaudvarnál

Varrótanfolyamaink célja, hogy Ön megtanulja a varrás alapjait, ezért a gyakorlatra fektetjük a hangsúlyt. Nemcsak varrni tanítjuk meg, bevezetjük a szerkesztés, szabás, varrás mélyebb rejtelmeibe is. A gyakorlati varrótanfolyam során saját részre megtanítunk ruhát, szoknyát, nadrágot, mellényt készíteni. Megismerkedünk a ruhakészítéshez szükséges alapfogalmakkal, a textil ruházati alapanyagokkal és kellékekkel. Természetesen elsajátítjuk a technológiai fogásokat és a varrógép helyes használatát is. A ruhákat megszerkesztjük, kiszabjuk, felpróbáljuk és készre varrjuk.

Tuti menü