Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabásminták képes leírás - Szabás, varrás.tlap.hu
részletek »

Szabásminták - Szabás, varrás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabas-varras.tlap.hu » Szabásminták
Keresés
Találatok száma - 6 db
Burda Szabásminták Webáruház

Burda Szabásminták Webáruház

Több mint 100 féle Burda modell szabásmintái rendelhetők interneten keresztül postai házhoz szállítással: női felsők, szoknyák, nadrágok, kosztümök, kabátok, estélyi és menyasszonyi ruhák, kismama ruhák, ill. molett és kisméretű modellek. A gyerek modelleken belül a bébitől egészen az iskoláskorig: rugdalózók, szabadidőruhák, felsők, nadrágok, szoknyák, kabátok, hálóruhák. Játékok, lakberendezési kiegészítők, táskák, játszószőnyeg, kutyaruha, jelmezek közül válogathatnak a Burda Kreatív modelljei közül.

Kismamaruha, gyermekruha...

Kismamaruha, gyermekruha...

Az oldalra érkezve a bal oldali menüből tudjuk kiválasztani a "Szabásminták" almenüt. Itt találunk női- és kismamaruhát, kantáros nadrágot, gyermek ruhát, sapkát, hálózsákot... ...Ezen az oldalon a kedvenc saját varrású felnőtt- és gyerekruháim szabásmintáit találhatod, arányosan kicsinyítve. 1 négyzet 5 cm-t jelent, tehát a nagyításnál 5 cm távolságra levő vonalakból készíts rácsot a papírra és erre rajzold át a vonalakat négyzetről négyzetre. Pontosan rajzolj, nehogy a szabásnál derüljön ki a hiba! A szabásminták leírása nem vállalkozik arra, hogy megtanítson valakit a varrás alapjaira, ha még soha életében egy gombot sem varrt fel. Ezt a tudást meg lehet szerezni különféle könyvekből, varrótanfolyamról vagy ha megkérdezed az anyukádat, anyósodat stb. :o). Összeírok azonban egy kis leírást az általam gyakran használt varrási technikákról és alapértelmezésekről. Ezekre majd az egyes mintáknál hivatkozom is, de érdemes az oldalt átfutni, mielőtt bármihez hozzákezdenél. Jó munkát és sok örömet az új ruhákhoz!...

Női, férfi, leányka, fiú, baby, egyéb

Női, férfi, leányka, fiú, baby, egyéb

"...2003 óta árusítunk az interneten szabásmintákat, és nyújtunk kellemes kikapcsolódást azoknak, akik szeretnek varrni és a szabadidejüket kreatívan, alkotó módon eltölteni...Az oldalainkon megrendelhető szabásminták kiemelkedően magas minőségéért, csapatunkban dolgozó, országosan is elismert szaktekintély felel...Minden szabásmintához tartozik varrási útmutató, amely bemutatja a ruhadarab elkészítését lépésről-lépésre képekkel illusztrálva..."

Snitt

Snitt

Ruhaipari Mérnökirodánk fő tevékenysége a számítógépes szabásminta-készítés és szériázás. Igény esetén minden szabásminta mellé ingyenes szaktanácsadás is jár. Saját fejlesztésű rendszerünknek köszönhetően bármilyen testalkatra és méretsorra szerkesztünk - modellezünk mindenféle ruházati terméket. Közreműködésünket (tervezés + szabásminta + szaktanácsadás) egyaránt ajánljuk otthoni ruhakészítőknek és mindazon vállalkozásoknak, akik a jobb piaci pozíciójuk elérése érdekében a minőségre törekszenek. Üzletpolitikánk a mérnöki precizitás és a diszkréció. Több mint 13 éves szabásminta-készítői tapasztalattal, nagy referenciával várjuk kedves megrendelőinket.

Szabás-varrás

Szabás-varrás

Női ruhakészítő vagyok, valamint nemrégen a Jenka divat iskolában szerkesztő-modellező szakon végeztem.Vállalok szabásminta szerkesztést egyedi méretben, valamint a szerkesztett darab elkészítését is.Egyebek között mindent ami a textília, vagyis: lakástextil (függönyök, falvédők, terítők, futók, textil szalvéták stb), gyermek ruházat (leggings-ek, blúzok, szoknyák, nadrágok stb)

Szabásmintakészítő szoftver

Szabásmintakészítő szoftver

"Kreativitása és a BERNINA My Label 3D szabásmintakészítő software segítségével megtekinteheti a megtervezett ruhadarabokat egy olyan 3D manökenen, amely az ön saját tükörképe! Készítse el saját kollekcióját - lépésről lépésre Amint beadja saját méreteit egy 3D manökenen látja saját maga tükörképét. Tetszés szerint kiválaszthatja a 20 bázis szabásmintából új ruhadarabját és egy egérkattintással ráadhatja a 3D manökenre."

Tuti menü