Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabóságok képes leírás - Szabás, varrás.tlap.hu
részletek »

Szabóságok - Szabás, varrás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabas-varras.tlap.hu » Szabóságok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Barna Zoltán úri szabó és népművész

Barna Zoltán úri szabó és népművész

Hagyományos szabásvonal adja meg a magyaros ruhák jellegzetességét, kézimunkával készült paszományok és sújtások díszítik az ünnepi öltözetet. A klasszikus férfi öltöny, valamint frakk, szmoking, zsakett igényes kidolgozással méretre készülnek. A hölgyeknek változatos felsőrészekkel és igény szerint kialakított szoknyával vagy nadrággal szolgálunk. A nyakkendők hímzéssel vagy díszrojttal vannak ellátva. Külön rendelésre dísz zsinórövet is készítünk...

Kati Szalon - Alkalmi ruhák készítése

Kati Szalon - Alkalmi ruhák készítése

Esküvői ruhák és alkalmi ruhák, örömanya kosztümök készítése, bérlése, kiváló minőségben, igényes kivitelezéssel, Swarovski kristállyal. Családi vállalkozásunk több mint 10 éve működik. Ma már egy 600 m2-es szalonban, Veresegyházán, várjuk minden kedves ügyfelünket, látogatónkat. A felső ruházat mellett, akár egyedi igényű fehérneműt is készítünk, vagy igényes kollekciókat forgalmazunk. A ruházat mellet, minden alkalmi és esküvői kiegészítőt is megtalálhat nálunk. Így széles választékot kínálunk diadémokból, ékszerekből, táskákból, kesztyűkből, cipőkből is. Ne csak honlapunkat nézze meg, látogasson el üzletünkbe is.

Komáromi Szabóság

Komáromi Szabóság

Szolgáltatásaink: Férfi ruhák készítése: méretre szabva, egyedi fazonok, nagy és extra nagy méretek, kézzel készített angol öltönyök, esküvői és ballagási ruhák, divat öltönyök, nadrágok és mellények, felöltők és kabátok. Különlegességek, amelyeket készítünk: talár, bocskai (Bocskai-ruha), frakk, zsakett és szmoking. Ritkaságok néptáncosoknak: csizma nadrág hozzá való mellénnyel, briccses nadrág. Férfi szövetek értékesítése: gyapjú és kevert szálú szövetek, kabát anyagok, vásznak, farmerok, bársonyok, talár, Bocskai-ruha, frakk, szmoking és zsakett anyagok, kiegészítők és kellékek. Ezen kívül természetesen a megrendelő által megálmodott modellek elkészítését is vállaljuk!

Levendulalila Doboz - Egyedi ruhák

Levendulalila Doboz - Egyedi ruhák

Levendulalila Doboz - Egyedi ruhák tervezése, varrása minden alkalomra! Ruhák, felsők, szoknyák, nadrágok, kabátok, esküvői ruhák, ruhadíszítések! Részletes referenciák (fényképek és leírások a tervezett ruhákról) az oldalon megtekinthetők a Ruhatervezés, varrás / Referenciák menüpontban. Már meglévő ruhák javításával is foglalkozik az üzlet, ami a Gazdagréti lakótelepen található. Az üzlet másik profilja a gyermekruha, gyermekholmi bizományi úton történő kereskedése.

Linea Terézvárosi Szabósága

Linea Terézvárosi Szabósága

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján látható, hogy szívesen gondolkozunk ruhatárunk alakításakor kollekciókban. Sajnos a konfekció nem képes a teljes kollekciót méretben pontosan az alkathoz igazítani, szemben a szabott ruhával, mely kezdetektől az adott testalkat méreteire arányosul. Egy-két sikeres kollekció megtervezésével kiválthatjuk a felesleges vásárlást, és a különbözetet kiegészítőkre költhetjük a sikeresebb összhang megteremtésére. Mentesülhetünk így az átgondolatlanul vásárolt ruhadarabok költségeitől, ráadásul összehangoltabb ruhatárra teszünk szert anélkül, hogy ténylegesen többet költenénk. A kevesebb néha több lehet! - mondhatjuk itt is, és mi a LINEA Szabósága ebben segédkezünk Önnek kedves látogatónk.

Paróczi szabóság

Paróczi szabóság

A Paróczi-féle férfi és női angol szabóság több évtizede áll ügyfelei rendelkezésére. Vállaljuk hozott anyagból öltöny, kosztüm, valamint az egyre elterjedtebb társasági viseletként hordott Bocskai öltözet - kabát, nadrág, mellény - készítését... A változó divatot követve bármilyen különleges testalkatra ízléses, jól szabott ruhát készítünk. Manapság sajnos egyre kevesebb az olyan férfi vagy női szabó, aki az egyedi ruházatra való igényt kielégíti, tanácsot ad a vevőnek, hogy mi áll neki jól, és melyik szabásvonal az, amit jobb elfelejteni. Mi ezt is megtesszük. Termékeink jellemzői az egyedi, méretre tervezés, egyedi kivitelezés, a minőség és a megbízhatóság... A konfekcióipar fejlődésével bővült a választék, de a konfekció mérettől eltérő testalkatra igényesen átalakítjuk ruházatát... A ruhák javítása is nagy szakértelmet kíván, különösen akkor, ha valaki még nehezen javítható ruhadarabjaitól sem szeretne megválni...

Party Szabóság

Party Szabóság

Kínálatunk saját tervezésű, egyedi fazonú, kézműves igényességgel előállított termékekből áll. Szabósági manufaktúránk exkluzív férfi és női felsőruházat készítésére szakosodott, a legújabb francia és olasz divattrendeket figyelembe véve. Cégünk a szabósági tapasztalatokat ötvözi a legmagasabb szintű technológiákkal. Vendégeink több mintakollekció, illetve több száz féle márkás külföldi alapanyag közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbb öltözéket: A legjobb szöveteket használjuk, gyakorlott szabókat, szakembereket alkalmazunk, szigorúan ügyelve minden részletre. A méretes kiszolgálás személyre szabott.

PPR-R Bt.

PPR-R Bt.

"Cégünk családi vállalkozásban 2002-ben alakult meg. Kereskedelmi és szolgáltató profilunkba illő sok szép feladatot kaptunk és oldottunk meg. Munkáinkat hittel és szakértelemmel végeztük és szeretnénk ezek után is... Varróműhelyünkben ruhamodellezéssel, egyedi tervezésben méretre készített ruha varrással, ruha igazítással, átalakítással (öltöny igazítással). Függöny varrással, egyéb lakástextil varrással foglalkozunk..."

tafota

tafota

Díszmagyar , menyasszonyi és mindenféle női felsőruházat készítése egyedi és konfekció méretre. Az oldalunkon az általunk készített ruhákból kaphat némi ízelítőt, de az egyéni elképzeléseket is megvalósítjuk. Vállalkozásunk egy formán dolgozik hozott és saját anyagból, de segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy megtaláljuk az Ön által elképzelt anyagokat is.

Hirdetés
Tailor Style Méretes Szabóság

Tailor Style Méretes Szabóság

Küldetésünk, hogy a század eleji polgári méretes szabóságok hangulatát visszaidézve, igényes környezetben egyedi, az Önnek legmegfelelőbb férfi modellek kerüljenek ki műhelyünkből. Fő profilunk a magasabb szakmai kihívást jelentő egyedi méret utáni férfiruhák elkészítése. Kínálatunkban szerepelnek: öltönyök, kosztümök, nyári (béleletlen) zakók, kabátok, alkalmi ruhák, szmoking, zsakett, frakk, blézer illetve kézzel készített cipők készítése. Igény szerint vállaljuk ügyvédi talár, Bocskai egyenruha és iparművészeti viseletek elkészítését is. Elvégezzük a ruhák átalakítási, javítási és restaurálási munkálatait. Igény szerint házhoz megyünk...

Vasalás - ruhakészítés egyéni méretre

Vasalás - ruhakészítés egyéni méretre

A Vasalás.net fő tevékenysége az otthoni szennyes mosása, tisztítása és varrása. Ezek mellett külön szakember foglalkozik a ruhák méretre igazításával, valamint az egyéni méretű és elképzelésű ruhák varrásával, készítésével. Lehet szó fellépőruháról, báli vagy farsangi jelmezről, esküvői ruháról vagy bármely (akár vad) ötletről is, itt biztos lehet benne, hogy álmai ruháit elkészítik! A méretek levétele után, rövid határidővel elkészítjük a kívánt ruhadarabot. Ha igényli, még házhoz is szállítjuk azt! Szolgáltatásainkról bővebb információt találhat a weblapunkon

Tuti menü