Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Varrodák képes leírás - Szabás, varrás.tlap.hu
részletek »

Varrodák - Szabás, varrás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabas-varras.tlap.hu » Varrodák
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bell-Mode Bt.

Bell-Mode Bt.

A munkaruhagyártás előnyeit Törökné Kósa Zsuzsanna időben felfedezte, így a méretes szabóság mellett belevágott az új lehetőség kiaknázásába. Mivel a vállalkozó a végzett tanulóknak munkalehetőséget szeretett volna varrodájában biztosítani, és a megváltozott profil is több és modernebb gépet igényelt, 1992-ben egy pályázat megnyerése révén bővíteni tudta kisüzemét. 1993-ban az egyéni vállalkozás családi vállalkozássá alakult és a neve BELL-MODE BT lett... Vásárlóink köre a néhány főből álló kisvállalkozásoktól a nagyobb, 50-100 fős vállalatokig terjed. Hirdetéseinkkel azokat a vállalkozókat, illetve nagyobb cégek vezetőit célozzuk meg, akik igényesek és fontosnak tartják a minőséget. Az egy-két darabos megrendeléseket is szívesen elvállaljuk, ezeket általában a helybeli lakosok és víkendezők rendelik. Mivel a munkaruházati választékunk sokféle és színes, ezért megrendelőink is a legkülönbözőbb profillal foglalkozó vállalkozók ill. vállalatok. Néhány a sok közül: élelmiszerboltok, kereskedelmi egységek, épületgépészet, gipszkartonnal, tervezéssel foglalkozó vállalkozók, benzinkutak, építőipari, szeszipari, fémipari vállalatok, autószerelők, gépjavítók, takarítóvállalatok, stb.

Delfitex

Delfitex

"...Feltehetjük a kérdést, milyen egy jó munkaruha? Mi feltettük magunknak ezt a kérdést, hogy minél inkább igazodni tudjunk az Önök igényeihez. A kérdésre pedig a következő választ kaphatjuk: - Egy jó munkaruha védi a munkavállalót a sérülésektől, mivel jó minőségű, kopásálló anyagból készült, gondos varrással, amelyet gyakorlott varrónők végeztek. Ez a munkaruha elsődleges célja. - Egy jó munkaruha képviseli a céget, mivel hordozza vállalkozása logóját, munkavállalói ebben jelennek meg az ügyfelei előtt, így fontos, hogy minőségi termék legyen, méltón képviselve az Ön cégét..."

Dobos-Varroda

Dobos-Varroda

Cégünk 1990-ben alakult családi vállalkozásként. Az eltelt időszakban síoverált, sínadrágot, dzsekit, mellényt, tollkabátot és hideg szezonra való ruhákat gyártottunk. Gyártás során különböző típusú és anyagú bélésekkel és anyagokkal dolgoztunk. A termékek jelentős hányada AIREX közbéléssel, illetve vlizelinnel készültek.Gyártás során GORA-TEX hőhegesztéses technológiával is dolgoztunk. A cég kapacitása 1990-ben 15 fő volt. Jelenleg a következő kapacitással üzemelünk: - I-es szalag: 30 fő 3500-4000 normaóra/hó gyártási kapacitással - II-es szalag: 25 fő 3500-4000 normaóra/hó gyártási kapacitással - III-as szalag: 20 fő 3000-4000 normaóra/hó gyártási kapacitással. Jelenlegi kapacitásunk igény szerint növelhető!

Függönyvarrás online

Függönyvarrás online

Webáruházunk FÜGGÖNY kínálatából válassza ki az igényeinek, elképzeléseinek leginkább megfelelő Átlátszó" és Sötétítő" anyagokat, melyeket az Ön ablakára szükséges méretben, rövid határidőre készre varrunk. Önnek csak választania kell, továbbá megadnia a karnis méretét, valamint a függöny kész magasságát (hosszát), s akár 3 munkanapon belül már díszítheti is vele ablakát. Az ablak felső részének keretezésére, díszítésére drapériát készítünk Önnek, melyhez szintén csak a karnis hosszát és a drapéria lelógásának méretét kell megadnia. Ha sötétítőre nincs szüksége, de szeretné ablakát a drapériával, oldalsállal vagy mindkettővel díszíteni, a Drapériák", illetve az Oldalsálak" menü pontban ezeket is megrendelheti. A sötétítők anyagából készített Elkötők", Díszpárnák" még harmonikusabbá varázsolják otthonát. Konfekcionált termékeink: Ágyterítők", Plédek", Törölközők", Ágynemű huzatok", Asztalterítők", Disney mintás termékek" kínálatából rendelheti itt meg az ízlésének leginkább megfelelőt. Reméljük Web-Áruházunk segít Önnek még szebbé varázsolni ablakait, otthonát, s rövidesen Önt is elégedett vásárlóink széles táborában üdvözölhetjük.

Lepke Varroda

Lepke Varroda

Fő profilunk: Extra méretű női ruhák, nadrágok, blúzok, tunikák készítése. Hostes, ballagó, gyász és egyéb egyenruhák megrendelhetők. Rendezvényekre mindenféle kiegészítők varrását folyamatosan vállaljuk. Termékek: Saját készítésű termékeink 86-os mérettől 164-es méretig készülnek, melyek az igényeknek megfelelően változnak, de hagyományos elemeket is tartalmaznak. Ízelítőül: Sztreccs pólók, -nadrágok, lánykaruhák, szabadidő-ruházat, alkalmi ruházat, fiú és lányka nadrágok, felsők, jelmezek stb. Továbbá vállalunk: Méretre igazítást, zipzár cserét, nadrág felhajtást stb.

M3 ROAD Ruhaipari Kft

M3 ROAD Ruhaipari Kft

Elsősorban egyedi gyártású munkaruházati termékeinknek köszönhetően már az ország valamennyi táján ismertek termékeink. Szabászatunk révén tervek, minták alapján modellezünk, gyártunk munkaruhákat. Minősített alapanyagok felhasználásával, gazdag színválasztékkal megvalósítunk minden egyedi elképzelést, önálló arculatot biztosítva minden megrendelőnek. Komplex megoldást kínálunk, feliratozással, hímzéssel biztosítjuk a legmagasabb reklámértéket. A szállítási határidőt a lehető legrövidebbre szabjuk (átlag 2 hét), s azt szigorúan tartjuk is.

Mini Varroda

Mini Varroda

Az első emlékeim a varrással kapcsolatban 10-12 éves koromra tehetők, amikor Édesanyámat néztem ahogy dolgozik a lábbalhajtós egyszerű kis gépével. Tőle tanultam a szabás-varrás alapjait, mint ahogy minden más kézimunkát, kötést, horgolást, hímzést, makramét. Középiskolás koromra már megtanultam a varrógépet kezelni, akkor saját magamnak varrtam ruhákat, aljakat, nadrágokat. Aztán később a gyermekeimnek varrogattam, mindent, ami éppen eszembe jutott: ruhácskákat, falvédőt, párnát,rongybabát. Aztán hosszú ideig pihent a varrógép, majd újra és újra előkerült... Szolgáltatások: Vállaljuk : - hímzésminta készítését - gépi hímzést pólóra, törölközőre, táskára, stb. - cégemblémák, logók hímzését, - ajándéktárgyak hímzését, varrását, - egyedi elképzelések megvalósítását, Ha varratni, hímeztetni szeretnél valamit, vagy egyedi ajándékot keresel...

R-fashion- Ami öltöztet

R-fashion- Ami öltöztet

R-fashion: sportostól az elegánsig, hétköznapitól az estélyiig. Legyen 36-os vagy 52-es mérete, nekünk nincs különbség, csak az a fontos, hogy az általunk készített ruhadarabban ragyogjon! A vevő igényeit és adottságait figyelembe véve megtervezzük, és elkészítjük a megrendelt ruhadarabot. Méretvétel után, egy (szükség esetén kettő) próba közbeiktatásával, két hét alatt már el is készült álmai ruhadarabja

Santana Bt.

Santana Bt.

...Elfeslett a varrás? Kilyukadt az anyag? Elszakadt, kidörzsölődött a bélés? A kulcs kiszakította a zsebet? Leesett a gomb, patent? Kedvenc táskájának füle elöregedett? Hosszú a ruha szára? Megkeressük az ÖN számára legmegfelelőbb megoldást. Elromlott cipzár esetén elég lehet a kocsit kicserélni. Cipzár csere esetén a felhasználási hely alapján választjuk meg, hogy a fém cipzár jobb, vagy a műanyag. A lehető legjobban passzoló színű cipzárat fogjuk bevarrni. Cipzár csere akár sátor esetén is. Sokszor egy folt vagy esetleg egy felhajtás még megoldást jelenhet új ruha vásárlása helyett. Bőrkabát javítása, bélelése, bélés cseréje, cipzár cseréje, varrás, foltozás, zsebcsere, gomb csere, csatt csere, gomb bőrözés...

Hirdetés
Szabás, varrás XVII.ker.

Szabás, varrás XVII.ker.

Cégünk közel 30 éve foglalkozik szabással és varrással. Férfi, női és gyermek felsőruházat, munkaruházat, illetve lakástextil a fő profilunk. Szabászatunk és varrodánk kizárólag a nagyobb mennyiségű megrendelésekre szakosodott, így akár napi több száz darabos megrendeléseket is nyugodtan vállalunk. Munkánkat a precizitás és a minőség jellemzi. Profi gépparkunknak és több éves gyakorlattal rendelkező munkatársainknak köszönhetően minden megbízásnak örömmel állunk elébe. Szeretettel várjuk leendő hazai és külföldi megrendelőink megkeresését!

Szatmári Római Katolikus Püspökség Egyházi Varrodája

Szatmári Római Katolikus Püspökség Egyházi Varrodája

Varrodánk a következőkre vállal megrendeléseket: - reverendák és miseruhák varrása bármilyen felekezetű egyházi személyek számára - ministránsruhák, stólák, oltárterítők, templomi lobogók készítése - művészi hímzéssel való díszítés - búcsús zászlókra való szövegek hímzése Varrodánk továbbá kínál készen megvásárolható miseruhákat, illetve stólákat, melyeket utánvétellel postázunk...

Szocio-Produkt Kft.

Szocio-Produkt Kft.

Lakástextil termékek, divatáruk, munka- és védőruhák készítését vállaljuk egyedi méret- és igény alapján is. Éttermek, egyéb vendéglátóipari egységek részére készítünk: - asztalterítők (kerek, ovális, szögletes, fodros) - étkezőszettek (alátét, szalvéta, törlő) - ágynemű (paplan, párna, lepedő, krepp, damaszt) - ágybetét huzat - függöny, drapéria, húzott és fodros kivitelben Vendéglátóiparban és kereskedelemben használt termékeink: - női és férfi munkaköpeny - kötény - pincér formaruha - szakácsnadrág...

Szövött címke egyedi gyártása

Szövött címke egyedi gyártása

Balog Címke System - Címkézés és csomagolóanyag gyártás 1930 óta! Amennyiben igényes módon szeretné egyedivé tenni kézműves termékeit, a legjobb helyen jár! Vállaljuk egyedi márkajelzések tervezését és legyártását, legyen szó akár papír alapú termékekről, akár exkluzív, szövött címkékről, például saját tervezésű ruhákra, bútorokra. Szakmai tanácsadást is biztosítunk Önnek. Ha van egy ötlete, mi megvalósítjuk! Cégünk fő tevékenységi körébe tartozik továbbá különféle plasztikkártyák készítése, valamint ruhaipari kellékek és egyéb csomagoló anyagok forgalmazása. Keressen minket bizalommal!

Tuti menü