Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Varrógépek képes leírás - Szabás, varrás.tlap.hu
részletek »

Varrógépek - Szabás, varrás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szabas-varras.tlap.hu » Varrógépek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bel-Rob Kft.

Bel-Rob Kft.

Cégünk 1990 óta foglalkozik Dürkopp Adler gépek javításával. Főleg Dürkopp Adler új és használt varrógépek eladásával, javításával, alkatrészellátásával foglalkozunk. Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően más ipari varrógépek értékesítését, szervizelését, és alkatrészellátását is végezzük. A Bel-Rob Kft. továbbá foglalkozik új és utángyártott alkatrészek forgalmazásával. Telephelyünk ugyan Budapesten van, de az ország egész területén dolgozunk partnereinkkel.

BEO Bt

BEO Bt

Varrógép Kereskedés és Szervíz. Alapítva: 1993. HumanTex (Dél-Korea) Dolphin Duplex hímző-steppelő gépek képviselete. Unicorn (Dél-Korea, a Brother csoport tagja) és K-Chance (Taiwan) Ipari Varrógépek Képviselete.

Bernina

Bernina

"Gépeink az egész világon ismertek megbízhatóságukról, egyszerű kezelhetőségükről és teljesítményükről. A Bernina tartozékok és kiegészítők nagy választékával kreativitásának semmi sem szab többé határt...Számos előnyt nyújt, amely nagy különbséget jelent a varrás során! A BERNINA varrógépek különlegessége a számos újító funkció koncentrálása a gépekben a jobb varrás érdekében..."

Blaskovics György

Blaskovics György

A háziasszonyok által kedvelt, vagy csak használt egyszerű gépet, a varrógépet nem kell bemutatnunk olvasóinknak. A gép felépítését, működését és karbantartásának alapvető fogásait viszont már valószínűleg kevesebben ismerik. A következőkben azonban nem csak ezzel foglalkozunk, hanem ismertetjük a varrógép hibaelhárításával és alapbeállításával kapcsolatos feladatokat is... A varrógépek kezelését, karbantartását alapos tisztítással kezdjük. Eltávolítjuk a szennyeződéseket a továbbító fogak közül és minden egyéb helyről, ami a mechanikus mozgásokat akadályozza. A gép olajozását műszerolajjal végezzük el, egy-egy csepp olaj elegendő az adott mozgó alkatrészre. A gép motorja 75-90 wattos szénkefés motor (4), kis teljesítményű, tehát ügyelni kell arra, hogy mechanikus szorulások ne rontsák le a hasznos teljesítő képességét. A gépnek könnyen, de lötyögésektől mentesen kell forognia...

BOBBIN Kft.

BOBBIN Kft.

A BOBBIN Kft. varrodai gépek, berendezések és alkatrészek forgalmazásával, szervizével és javításával foglalkozik. Termékkategóriák: Gyorsvarró, Interlock, Fedőző, Speciál gép, Szabászgép, Tartozék, Egyéb (kézi lyukasztó, szabásminta becsípő, címkeadogató, sorszámozó...), Használt, Fiskars, Janome.

Brother Shop

Brother Shop

A BrotherShop online varrógépáruház honlapján kategóriák szerint választhatunk varrógépet: fedőzőgép, overlock típusú varrógép, varrógép. A keresést megkönnyíti további 3 kategória: terméklista abc sorrendben, terméklista ár szerint, terméklista funkciók szerint.

Kiváló minőségű varrógépek remek áron!

Kiváló minőségű varrógépek remek áron!

Mindenki számára létezik tökéletes háztartási kisgép, kínálatunkban sorjáznak az ajándék ötletek. Tévhit, hogy a háztartási gépekkel csak nőknek okozhat örömet. Egy elektromos grill, egy robot porszívó vagy a kiváló sörkorcsolyát gyártó popcorn készítő hamar belopja magát a férfiak szívébe is. Természetesen a főként nők körében népszerű ajándékok is megtalálhatóak kínálatunkban, mint a gyümölcsprés vagy az otthoni fagylaltkészítő. Választékunkban számtalan egyéb kisgép közül is választhat. Nézzen körül nálunk!

Provela Kft.

Provela Kft.

Cégünk 1993-ban alakult, kezdettől varrógép és varrógépalkatrész forgalmazás és varrógépszervíz a fő tevékenységünk. Üzletünkben kapható, különböző típusú varrógép, Tur2 motor, Aspa motor, egyéb varrógépmotor, varrógéppedál, U118 pedál, vezeték, varrógéptű, orsó, bobin, ékszíj, bőrszíj, talp, tűlemez, hurokfogó, különböző aparát, csipesz, olló, és még számtalan varrógép alkatrész, tartozék. Nagy alkatrészkészlet, Naumann, Veritas, Famula, Rubina, Lucznik, Finesse, Jaguar, Singer, Pfaff, Toyota, Brother, Seiko, stb.varrógépekhez. Fizető és garanciális varrógépjavítás, szaktanácsadás, varrógépek bemutatása, kipróbálási lehetőséggel.

Qwintex

Qwintex

Ebben a webáruházban a következő termékek közül választhatunk: Háztartási varrógép, ipari varrógép, ollók, rollnizó aparátok, szabászgép kések és élezők, szabászgépek, szálbelövő pisztolyok, varrógép motorok, varrógép talpak, varrógéptűk és orsók, vasalás technika. "Áruházunk készleteit folyamatosan bővítjük, vásárlóink visszajelzései és igényei szerint. Termékeink nagy részéről fényképes információt is találhatnak. Amennyiben a megadott információk nem elégségesek kérjük hívjon minket telefonszámaink egyikén."

Tuti menü